Το ιστορικό μας

Λίγα λόγια για την ιστορία μας: Όταν πριν 80 χρόνια ο παππούς μας Πανος  Μπαρμπόπουλος  πρόσφυγας από την Μικρά Ασία και ο Εμμανουήλ Φουράκης  αποφάσιζαν να ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα στην οδό Ποτιέ.

Οι εποχές πολύ δύσκολες και οι συνθήκες πολύ φτωχικές ειδικά για τους πρόσφυγες που προσπαθούσαν να ξεκινήσουν από το μηδέν με ανύπαρκτους πόρους και χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.

Το έστησαν λοιπόν με κόπο, αγάπη αλλά και μεράκι και στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν το ανέπτυξαν κερδίζοντας την αγάπη αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου.80 χρόνια μετά νιώθουμε βαθύτατα συγκινημένοι και περήφανοι που είμαστε εδώ, κρατώντας  την παράδοση και το όνομα ακόμα ζωντανό.

Από τότε πολλά έγιναν πολλά άλλαξαν και φτάσαμε σιγά σιγά έως σήμερα. Στους Χανιώτες καταναλωτές  οφείλουμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ  για την αμέριστη στήριξή σας από γενιά σε γενιά.

Χωρίς  εσάς τίποτε δεν θα είχε συμβεί. Χωρίς εσάς  δεν θα υπήρχαμε εμείς. Σας ευχαριστούμε που δείξατε την εμπιστοσύνη σας και μας στηρίξατε διαχρονικά.

Εμείς από την πλευρά μας επιμείναμε και επιμένουμε στο τρίπτυχο Ποιότητα-Τιμή-Εξυπηρέτηση. Ένα τρίπτυχο που απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε σαν χώρα.

Επίσης εσείς είστε που αποδείξατε πως ένα τοπικό μικρό κατάστημα μπορεί να σταθεί στα πόδια του και μπορεί να επιβιώσει ακόμα στα δύσκολα και στις εποχές των μεγάλων εταιρειών και των πολυεθνικών.

Ιστορικό αρχείο