Πολιτική Επιστροφών

Δυστυχώς για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορούμε να δεχθούμε αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί ή έχει ανοιχτεί η συσκευασία και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

  • Εσώρουχα ανδρικά & γυναικεία
  • Μαγιό ανδρικά & γυναικεία
  • Καλσόν & κάλτσες
  • Κορμάκια
  • Αξεσουάρ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτές είναι οι εξής:

  • Η περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν κάποιο ελάττωμα ή είναι κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡEIAΣ μας.
  • Η περίπτωση κατά την οποία η ΕΤΑΙΡEIA μας σας έστειλε λάθος προϊόντα και όχι αυτά που παραγγείλατε.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει εντός (14) δεκατεσσάρων  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, πλήρη, χωρίς φθορές, στην συσκευασία τους, και τα καρτελάκια σήμανσης(Barcode) θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  μας έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής είναι 3,5 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ αλλά αυτό ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλόγα με το βάρος και τον όγκο του πακέτου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επιστροφή προϊόντων θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της, από την επιχείρησή μας. Μπορεί να μας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail mparmpopoulos@gmail.com ή τηλέφωνο στο 2821053743